Ketky ry

Tietojärjestelmän hankintaprosessi ja siihen liittyvät sopimusehdot (38..20)

6.-7.3.2007, Espoo

Vältä kalliit virheet ja valmistaudu tietojärjestelmän hankintaan kunnolla! Tärkeä kahden päivän seminaari tietojärjestelmän hankintojen parissa työskenteleville sekä niille, jotka osallistuvat hankkeen eri vaiheissa sopimusten tekemiseen. Osallistu tarpeesi mukaan molempiin päiviin tai vain toiseen päivään.

Sisältö

Ensimmäisenä päivänä, 6.3.2007, käydään läpi käytännön esimerkein tietojärjestelmän hankintaan kehitetyn 4V -konseptin neljä päävaihetta. Painopiste on tietojärjestelmän hankintapäätöksen ja toteutusprojektin valmistelussa ja ohjelmistoratkaisun/toimittajan valinnassa. Koulutuksessa käsitellään eri vaiheisiin liittyviä tehtäviä ja päätettäviä asioita, organisointitapoja, hyviä käytäntöjä, muistettavia asioita ja mahdollisia sudenkuoppia. Mallin runkona on "tyypillinen" tietojärjestelmän hankintaprosessi, johon on liitetty kokemuksia ja suosituksia sekä menetelmän soveltamiseen liittyvät asiakirjamallit.

Toisena päivänä 7.3.2007, käydään läpi käytännönläheisesti juridiset asiat, jotka liittyvät tietojärjestelmähankkeen eri vaiheisiin sekä kussakin vaiheessa tehtäviin sopimuksiin.

Tavoite

Koulutustilaisuuden jälkeen henkilöllä on valmiudet viedä läpi onnistunut tietojärjestelmän hankinta sopimuskäytäntöineen. Kysymyksessä voi olla joko sovelluksen rakentaminen puhtaalta pöydältä tai valmisohjelmien räätälöinti.

Ilmoittaudu koulutustilaisuuksiin sähköpostilla tai puhelimitse: ilmoittaudu@ttlry.fi / puh. 020 741 9898. Muistathan mainita mahdollinen jäsenyys jäsenalennusta varten, laskutusosoitteesi ja muut yhteystietosi ilmoittautuessasi!

Molemmat tilaisuudet järjestetään osoitteessa Stella Business Park, Lars Sonckin kaari 10-16, 02600 Espoo. Koulutustilaisuuksien ohjelmat, kouluttajatiedot, osallistumismaksut ja muut tarkemmat tiedot löydät osoitteessa www.ttlry.fi/koulutusta

Hyvä lopputalvea ja tervetuloa!

Takaisin uutislistaan