Ketky ry

Ketkyn vuoden 2014 stipendit haettavissa, uutena toimijana mukana Ilmasotakoulu (15..20)

Ketky ry jatkaa stipendien myöntämistä myös tänä vuonna. Stipendirahaston tavoitteena on palkita laadukkaita ja oivaltavia informaatio- ja viestintäteknologia-alan töitä keskisuomalaisissa oppilaitoksissa, yrityksissä ja yhteisöissä sekä samalla osaltaan edistää ICT-alan kehittymistä, osaamista ja näkyvyyttä Keski-Suomessa.

Stipendejä pyritään jakamaan vuosittain yhdestä kolmeen kappaletta. Stipendien määrän ja suuruuden päättää Ketky ry:n hallituksen koolle kutsuma stipenditoimikunta tehtyjen esitysten perusteella.

Stipenditoimikunnassa on edustajia Ketky ry:n hallituksesta, Jyväskylän yliopistosta, Jyväskylän ammattikorkeakoulusta ja Jyväskylän ammattiopistosta sekä tänä vuonna uutena toimijana stipeditoimintaan mukaan tulevasta Ilmasotakoulusta.

Tikkakoskella toimivan Ilmasotakoulun merkitystä keskisuomalaisessa IT-stipenditoiminnassa korostaa muun muassa se, että Jyväskylä johtaa kansallista kyberturvallisuuden kehittämisohjelmaa seitsemän vuoden ajan vuosina 2014-2020 ja tältä aihealueelta odotetaan Keski-Suomesta runsaasti uusia IT-alan innovaatioita tulevina vuosina.

Vuoden 2014 stipendit ovat haettavissa 13.1 - 14.2.2014.

Lue lisää stipendirahaston sivuilta.

Takaisin uutislistaan