Keski-Suomen tietojenkäsittely-yhdistys ry

Liity nyt jäseneksi puolen vuoden hinnalla ja osallistu arvontaan!

Liittymällä nyt jäseneksi saat loppuvuoden jäsenyyden puolen vuoden hinnalla sekä kolmen kuukauden käyttöoikeuden kaikkiin Talentumin digitaalisiin lehtiin (mm. Arvopaperi, Tekniikka & Talous, Markkinointi&Mainonta, MPC, Tivi) Summassa! Tämän lisäksi Ketky arpoo kahdelle 30.6.2015 mennessä liittyneelle 50 € lahjakortin Multitronic -liikkeeseen.

Viimeaikoina toiminnassamme on tapahtunut paljon uutta. Muun muassa jäsenetumme ovat muuttuneet merkittävästi. Kotiin kannetun jäsenetulehden lisäksi tai sijaan sinulla on mahdollisuus valita digitaaliset jäsenetulehdet ja saat ICT-alan uutiset tuoreeltaan vaikkapa puhelimeesi.
Valitse jäsenyytesi näistä:
• Perusjäsenyys (ei lehtietuja, mutta pääset mukaan kaikkiin Ketkyn ja TIVIAn jäsentapahtumiin sekä käytettävissäsi on muut yhteisön edut) 29 €/loppuvuosi
• Digietujäsenyys (kaikki perusjäsenyyden edut + ICT-kanava ja Tivi tai MPC Summa-palvelussa) 42 € / loppuvuosi
• Täysetujäsenyys (kaikki digietujäsenyyden edut + printtiversio Tivistä, MPC:stä tai Turvallisuus & Riskienhallinta –lehdestä) 54 € / loppuvuosi

Muistathan, että jäsenedut eivät rajoitu vain lehtiin. Yhteisössämme on tulossa paljon mielenkiintoisia tapahtumia ja tutkimuksia myös loppuvuonna. Tässä esimerkkejä niistä:
• ICT-alan myynnin esteet sekä palkkatutkimus ilmestyvät vielä tänä vuonna jo julkaistujen tutkimusten lisäksi
• Eurooppalaisen e-competence tutkimuksen tulokset julkaistiin jo aiemmin, mutta voit edelleen käydä vertaamassa omaa osaamistasi eurooppalaisten ICT-ammattilaisten tasoon.
• Koulutukset jatkuvat jäsenhintaan myös ensi syksynä. Kiinnostaisiko sinua esimerkiksi miten henkilötietoja saa käsitellä?
• Kiinnostaisiko verkostoituminen ja asiantuntijapuheenvuorot aaltojen tahdissa. 16.9. järjestetään laivaseminaari ”Teollinen Internet”, johon kaikki TIVIA-yhteisön jäsenet pääsevät mukaan alennettuun hintaan

Artikkelilaji: