Keski-Suomen tietojenkäsittely-yhdistys ry

Liity jäseneksi vaikutusvaltaiseen TIVIA-yhteisöön: voita Mikko Hyppösen minimentorointi

Verkostossa on voimaa! Noin 10 000 jäsenen liitollamme on vaikutusvaltaa: pystymme yhdessä edistämään ICT-alan tulevaisuutta. Liity jäseneksi 31.1.2016 mennessä tai innosta yhteisöömme uusia jäseniä, ja olet mukana arvonnassa.

Osallistumisohje

Kampanjaan osallistuminen tarkoittaa sitoutumista näihin sääntöihin. Kilpailuun voivat osallistua kaikki TIVIA-yhteisöön 31.1.2016 mennessä liittyvät alan ammattilaiset ja opiskelijat, sekä heille liittymistä suositelleet nykyiset jäsenet.

Liittymällä jäseneksi kampanjasivulla olevan lomakkeen kautta, osallistut arvontaan. Ilmianna myös sinulle liittymistä suositellut nykyinen jäsen, ja hänkin on mukana arvonnassa. Mitä useamman uuden jäsenen nykyinen jäsen on innostanut mukaan, sitä suuremmat mahdollisuudet hänellä on voittaa.

Palkinto

1. jakso 9.11.2015 – 31.1.2016
• palkinto: Mikko Hyppösen mentorointihenkinen tapaaminen kolmelle hengelle
2. jakso 1.2.2016 – 25.3.2016
• palkinto julkistetaan tammikuun lopulla.

Kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvomme lisäksi 58 euron lahjakortteja Verkkokauppa.comiin. Lahjakortteja arvotaan yksi/jäsenyhdistys. Arvonta suoritetaan koko kampanjan päätyttyä viikolla 13/2016.

Voittajien valinta
Ensimmäinen palkinto arvotaan viikolla 6/2016. Kaikki kampanjalomakkeen kautta liittyneet vuoden 2016 jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet ovat mukana arvonnassa. Myös ne nykyiset jäsenet, jotka on merkitty kampanjaliittymislomakkeelle suosittelijoiksi, osallistuvat arvontaan.

Voittajille (3 kpl) ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajien nimet julkaistaan viikon sisällä arvonnasta myös kampanjasivuilla. Mikäli henkilöä ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvonnasta, pidätämme oikeuden arpoa uuden voittajan.

Artikkelilaji: