TIVIA Keski-Suomi

Tiedotteet

Tiedotteet

Tunnustuspalkinto haettavissa 16.2. saakka

Vuoden 2019 tunnustuspalkinnon hakua on jatkettu 16.2.2020 saakka. Hakuun toivotaan erityisesti:

  • Tutkimuksen tai käytännön kannalta merkittäviä ICT-aiheisia opinnäytetöitä sekä
  • Oppilaitoslähtöisiä ICT-alan start-up -yrityksiä tai menestyksekkäästi yrityksiin kaupallistettuja tutkimustuloksia tai tuotteita viimeisen viiden vuoden ajalta.

Myös muita aiheita käsittelevät käytännön työelämässä tai oppilaitoksissa esiin nousevat huomionarvoiset tietotekniikan tietotyöt/teot huomioidaan.

Ketky muuttaa nimensä TIVIA Keski-Suomeksi

Ketkyn sääntömääräisessä syyskokouksessa 23.11.2019 hyväksyttiin yhdistyksen nimen muuttaminen TIVIA Keski-Suomeksi. Uuden nimen myötä pyrimme tuomaan paremmin esille sen, että olemme TIVIAn alueellinen yhdistys ja täten osa isompaa, valtakunnallista yhteisöä.

Uuteen nimeen liittyvät muutostyöt tullaan toteuttamaan vaiheittain lähikuukausien aikana. Osoite ketky.fi on edelleen toiminnassa sekä nettisivuilla että sähköpostiosoitteissa.

Pekka Nurminen valittu TIVIAn hallitukseen

Jyväskyläläinen Pekka Nurminen on valittu TIVIAn hallitukseen. Valittu hallitus edustaa laajasti koko maata sekä kattavasti erilaista it-osaamista. Asiasta päätettiin TIVIAn kehityspäivien ja liittokokouksen yhteydessä lauantaina 26.10.2019.

Pekka Nurminen työskentelee Protacon Oy:n tietohallintojohtajana (CIO) ja on toiminut Ketkyn hallituksessa vuosina 2004 - 2007 sekä 2013 - 2014.

Ketkyn hallitus onnittelee Pekka Nurmista valinnasta!

Lue lisää TIVIAn tiedotteesta.