Keski-Suomen tietojenkäsittely-yhdistys ry

Menneet tapahtumat

Tapahtumat

Tervetuloa Ketky ry:n Mysteerisiin pikkujouluihin!

Vietämme pikkujouluja Mysteerin pakohuoneiden ongelmia ratkaisemalla tiistaina 4.12. klo 17:30 osoitteessa Kauppakatu 29 A 3. krs. (aivan Kompassin tuntumassa). Paikkaan voi tutustua ennakkoon Mysteerin kotisivuilla.

Mysteerin pakohuoneiden jälkeen siirrymme nauttimaan jouluiset glögit ja vaihtamaan ajatuksia.

NiceCodeClub does CSS!

Miten HTML-sivujen tyylejä ja ulkoasuja määritellään CSS:n avulla? Tule opettelemaan CSS:n saloja NiceCodeClubiin lauantaina 1.12.2018. klo 10-14. Klubin tavoitteena on antaa perusymmärrys siitä mitä CSS on, miksi sitä käytetään ja kuinka verkkosivujen ulkoasua voi muokata CSS:n avulla. Aluksi n. klo 10-13 käydään läpi aihepiiriä yhdessä ja viimeinen tunti on vapaata koodailua, johon on mahdollista saada tukea ohjaajilta.

NiceCodeClubin syyskausi alkaa lauantaina 27.10. klo 10 JAMKin Rajakadun kampuksen tiloissa (AP05 ja AP-aula).

Tutustumme HTML:n alkeisiin JAMKin opiskelijan Oona Hämäläisen johdolla. Tule kuuntelemaan, millaisilla rakennuspalikoilla nettisivuja on koottu kasaan jo vuosikymmenten ajan! Aihe sopii erinomaisesti aloittelijoille. Myös kokeneemman konkarin kannattaa tulla paikalle kuulemaan vinkkejä ja työstämään omia projekteja, paikalla on henkilöitä sparraamassa ja auttamassa eteenpäin.

 

Tervetuloa Nice ICT:n saunailtaan maanantaina 22.10. klo 17-20!

Saunatilat ja pientä tarjottavaa meille tarjoaa Airbus Defence and Space Oy. Pääset siis samalla kertaa tutustumaan Airbusiin yrityksenä, keskustelemaan siellä työskentelevien naisten kanssa sekä verkostoitumaan myös muiden ICT-alaa opiskelevien ja alalla työskentelevien naisten kanssa!

Aika: torstai 11.10. klo 16.00
Paikka: Delta-sali, Agora (Mattilanniemi 2, Jyväskylä)