Keski-Suomen tietojenkäsittely-yhdistys ry

Nice ICT:n yritysvierailu Woolmanille

Nice ICT vierailee Woolmanilla torstaina 21.2 klo 17-19.

 

-- TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ --

 

Mitkä ovat suomalaisen verkkokaupan haasteet ja menestystekijät? Woolmanin Juha Harju (founder & CEO) käy aiheeseen kiinni käytännön esimerkkien kautta. Samalla tulee tutuksi Woolman, johon tutustutaan asiakastarinoiden kautta.

Tilaisuus järjestetään Crazy Townilla (entinen Anttila, Kauppakatu 39). Pääsisäänkäynti on Kauppalaispihan kautta (H&M:n takapihalta). Pääovi on yleensä lukossa, mutta tapahtumaa varten päivystetään ovella avaamassa.

Tervetulleita tilaisuuteen ovat kaikki ICT-alaa opiskelevat, alalla työskentelevät tai alasta kiinnostuneet #WomenInTech -toiminnasta innostuneet. Haluamme tarjota Nice ICT -toiminnasta kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua yrityksiin sekä verkostoitua ja viettää aikaa yhdessä.

Tilaisuus on maksuton eikä vaadi Ketkyn jäsenyyttä, mutta ilmoittauduthan sitovasti viimeistään sunnuntaina 17.2. - paikkoja on rajoitetusti. Ilmoitathan, jos joudut perumaan ilmoittautumisen. Ilmoittautumisajan puitteissa voit tehdä perumisen vahvistussähköpostin linkistä. Muuten voit laittaa tietoa sähköpostiin niceict(a)ketky.fi

Woolman tarjoaa pientä purtavaa, joten muistathan kertoa ruoka-aineallergiasi!

Tapahtumalaji: 
Päivämäärä: 
Torstai, 21 helmikuu, 2019 - 17:00 - 19:00
Osallistujamäärä (max): 
25
Ilmoittautuminen alkaa: 
Maanantai, 21 tammikuu, 2019 - 19:30
Ilmoittautuminen päättyy: 
Sunnuntai, 17 helmikuu, 2019 - 23:45