Keski-Suomen tietojenkäsittely-yhdistys ry

NiceCodeClub - SharePoint

Nice ICT:n koodikerho kokoontuu jälleen lauantaina 26.5., jolloin aiheena on SharePoint! Tapahtumaa isännöi Sininen Meteoriitti osoitteessa Lutakonaukio 7.

SharePoint on alun perin dokumentinhallintaan ja dokumenttien yhteiseen työstämiseen kehitetty alusta. Tyypillisesti SharePoint on ollut paikka, jossa säilötään ja työstetään dokumentteja. SharePoint integroituu sujuvasti Office 365:een ja mahdollistaa sosiaaliset intranet-ratkaisut, modernit verkkopalvelut, liiketoimintaa tukevat sähköisen asioinnin ratkaisut ja extranet-palvelut. Päivän aikana tutustumme moderniin SharePoint Online-kehittämiseen käyttäen Reactia ja SharePoint Frameworkia.

SharePointin maailmaan tutustumisessa auttavat Sinisen Meteoriitin Minna ja Anna. Sininen Meteoriitti on digitaalisen työn ja liiketoiminnan edelläkävijä, joka auttaa yrityksiä ottamaan enemmän irti digistä. Heillä on talo täynnä teknologiaa jumaloivia nörttejä, jotka koodaavat itsensä ulos ongelmasta kuin ongelmasta. We make digital work! Sinisen Meteoriitin Valo Intranet on täysin paketoitu intranet-ratkaisu, joka on valittu Euroopan parhaaksi jo kaksi kertaa peräkkäin.

Otathan oman kannettavan tietokoneen mukaan. Sininen Meteoriitti tarjoaa osallistujille naposteltavaa ja virvokkeita. Osallistujat voivat halutessaan käydä päivän aikana omakustanteisesti lounaalla lähialueen ravintolassa.

Huom! Suosittelemme, että jokainen osallistuja asentaa koneelleen valmiiksi tarvittavan kehitysympäristön:

  • Visual Studio Code
  • NodeJS (LTS-versio)
  • Yeoman ja gulp

Apuja asennuksen kanssa voi tarvittaessa pyytää Minnalta: minna.teerimaki@meteoriitti.com. Hyvät ohjeet asennusta varten löytyvät Microsoftin sivuilta: https://docs.microsoft.com/en-us/sharepoint/dev/spfx/set-up-your-development-environment

Tapahtumalaji: 
Päivämäärä: 
Lauantai, 26 toukokuu, 2018 - 10:00 - 14:00
Osallistujamäärä (max): 
15
Ilmoittautuminen alkaa: 
Keskiviikko, 9 toukokuu, 2018 - 08:30
Ilmoittautuminen päättyy: 
Perjantai, 25 toukokuu, 2018 - 23:45