Ketky ry

Menneet tapahtumat: Peruutettu: Firstbeat + frisbeegolf + saunailta Ladun Majalla

Päiväys: 18.08.2016
Ajankohta: klo 17 - n. 22
Paikka: Ladun Maja, Ronsuntaipaleentie 279, 40500 Jyväskylä

Tilaisuus peruutettiin vähäisten ilmoittautumisten takia.

Hei ketkyläinen,

kesälomat alkavat olla takanapäin ja syksyn sateet vievät monet taas koulun penkeille ja kenet minnekin.

Ketkyn hallitus päätti järjestää torstaina 18.8. klo 17 alkaen ”venetsialaiset” mökkitunnelmissa Jyväskylän Latu ry:n majalla, Ronsuntaipaleentie 279, 40500 Jyväskylä.

Tervetuloa viettämään mukavaa liikunnallista iltaa osallistuen ensin jyväskyläläisten tietoteknisten ja liikuntatieteellisten innovaatioiden esittelyyn, kun Firstbeat Technologies tulee kertomaan kehitystoiminnastaan ja tuotteistaan. Katso lisää yrityksen sivuilta, mihin kaikkialle yhteistyön lonkerot ulottuvatkaan; mm. kerrontaa Erkka Westerlundin huippu-urheilun hyvinvointivalmentajuudesta sekä Kansallisoopperan ja baletin henkilöstön hyvinvoinnin kehittämisestä.

Esittely- ja keskusteluhetken jälkeen majan frisbeegolf-rata on käytettävissämme (majalla on muutama kiekkosatsi (4x3), mutta jos sinulla on omia tai saat jostain lainaksi, ota ihmeessä mukaan).

Jos kiekkoilu ei innosta, voi majan ympäristössä etsiä vaikkapa geokätköjä tai luonnon antimia tai muuten vain samoilla luontopoluilla ja metsässä.

Pientä naposteltavaakin on tarjolla ja sauna lämpiää, että vielä uskaltaudumme uimaan Kolmesoppisen virkistäviin vesiin.

Tervetuloa verkottumaan kaikki liikuntateknologiasta, liikunnasta ja tietotekniikasta kiinnostuneet! Nautitaan yhdessä pikku hiljaa syksyisiksi vaihtuvista loppukesän hetkistä.

Terveisin Ketky ry:n Hallitus