Ketky ry

Menneet tapahtumat: Saadaanko laatu aikaiseksi testaamalla?

Päiväys: 11.09.2013
Ajankohta: 17:00 - 19:00
Paikka: Hotelli Cumuluksen kokoustila, Väinönkatu 3, Jyväskylä

Ketky jatkaa jäsenillensä tarkoitettujen ICT-aiheisten iltapäiväluentojen sarjaa tarkoituksena tarjota Ketkyn jäsenille tietoa ajankohtaisista ICT-alan aiheista sekä toimia keskisuomalaisten ICT-osaajien keskustelufoorumina.

Tämän syksyn ensimmäisen tilaisuuden aiheena on laadunvarmistus testauksen näkökulmasta ja luennoitsijoiksi olemme saaneet kaksi ammattilaista. Maaret Pyhäjärvi on yksi Suomen testausosaamisen ja verkostojen primus motoreista ja Kaisa Tirkkonen Kelan järjestelmien testausammattilainen. Hänen esityksensä painottuu tehokkuustestaukseen osana laadunvarmistusta.

Tervetuloa kaikki laadunvarmistuksesta ja testauksesta kiinnostuneet kuuntelemaan ja keskustelemaan vapaasti, haastamaan alan asiantuntijat ja saamaan uusia virikkeitä sekä tietysti verkostoitumaan muiden asiasta kiinnostuneiden kanssa.

Ohessa muutama linkki Maaretin sivuille: Maaret LinkeIn:ssä Maaret twitterissä Maaret testausosaamisyhteisössä Ohjelmistotestuskirja

Tilaisuudessa on kahvi/teetarjoilu. Mukaan mahtuu 20 ilmoittautujaa. Esitystä voi tulla myös kuuntelemaan, vaikkei jäsen vielä olisikaan.

Hinta: 0€
Yhteyshenkilö: Päivi Nummelin