Ketky ry

Menneet tapahtumat: Liikuntapäivä (peruttu)

Päiväys: 23.09.2006
Paikka: Hutunki

Liikuntapäivä on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.Ketky järjestää jäsenilleen 23.9.2006 liikuntapäivän Hutungin palloilukeskuksessa. Päivän aikana pääsee kokeilemaan erilaisia liikuntalajeja ja pelien jälkeen urheilua voi jatkaa jälkipelien merkeissä saunaosastolla.

Päivän ohjelma alkaa klo 9:00 keilahallin puolella, jossa muista ketkyläisistä pääsee ottamaan mittaa keilailun merkeissä. Keilailun jälkeen (10-11) pääsee kokeilemaan valintansa mukaan kiipeilyä (max 10 hlö), golf-simulaattoria tai pelaamaan sulkapalloa. Tämän jälkeen kerätään porukka taas yhteen ja pelataan kolmen joukkueen miniturnaus korfpalloa. Korfpallo on uusi ja suosittu laji, joka muistuttaa koripalloa, mutta säännöt suosivat enemmän yhteispeliä.

Liikuntapäivän osallistujamaksimi on 24 ja näistä kiipeilyyn pääsee 10 nopeinta halukasta. Ilmoita ilmoittautumisen lisätiedoissa haluatko kokeilemaan kiipeilyä, golf-simulaattoria vai pelaamaan sulkapalloa.

Liikuntapäivä on Ketkyn jäsenille ilmainen ja aveceille 10e. Huom! Ilmoita avecisi erikseen, jotta ilmoittautujamäärä täsmää.

Hinta: 0e jäsenille / 10e aveceille
Yhteyshenkilö: Mikko Aarnio, p. 0405577138