TIVIA Keski-Suomi

 • TIVIA Keski-Suomi (ent. Keski-Suomen tietojenkäsittely-yhdistys ry, Ketky ry) on perustettu vuonna 1972 edistämään keskisuomalaista tietojenkäsittelyä ja toimimaan puolueettomana yhdyssiteenä tietojenkäsittelyä opiskelevien, alalla työskentelevien ja alasta muuten kiinnostuneiden henkilöiden, yhteisöjen ja yrityksien välillä. Yhdistys järjestää jäsenilleen erilaisia seminaari-, koulutus- ja virkistystapahtumia. Jäsentoiminnan lisäksi yhdistys palkitsee vuosittain ansioituneita ICT-alan töitä ja tekijöitä. Yhdistys on kansallisen kattojärjestö TIVIAn paikallisyhdistys.

  Lähes 300 jäsenen joukosta löytyy keskisuomalaisia ICT-alan ammattilaisia ja opiskelijoita toimialan laidasta laitaan - tule ja löydä yhteisiä mielenkiinnon kohteita!

   

  Tiedotteet

   

  Tunnustuspalkinto haettavissa 16.2. saakka

  Vuoden 2019 tunnustuspalkinnon hakua on jatkettu 16.2.2020 saakka. Hakuun toivotaan erityisesti:

  • Tutkimuksen tai käytännön kannalta merkittäviä ICT-aiheisia opinnäytetöitä sekä
  • Oppilaitoslähtöisiä ICT-alan start-up -yrityksiä tai menestyksekkäästi yrityksiin kaupallistettuja tutkimustuloksia tai tuotteita viimeisen viiden vuoden ajalta.

  Myös muita aiheita käsittelevät käytännön työelämässä tai oppilaitoksissa esiin nousevat huomionarvoiset tietotekniikan tietotyöt/teot huomioidaan.

  TIVIA tiedottaa

  body

  Päivittäessämme TIVIA-yhteisön strategiaa olemme nostaneet esille verkostoitumisen merkityksen niin verkossa kuin reaalimaailmassa.

  body

  TIVIAn toiminnanjohtaja Jussi Nissilä oli keskiviikkona 29.5.2019 Yle Radio Suomen haastattelussa. Haastattelussa keskusteltiin mm. digitaalisaation yleistymisestä arkielämässä ja Suomea mahdollisesti vaivaavasta koodaripulasta.